William testade ”allt” innan T8

William Randall är en aktiv 74-åring, som i löpet av ett långt liv har testat massor av kosttillskott. Men nu har han landat på T8. 

– Jag har alltid vart intresserad av kosttillskott och effekten de har, berättar William som fortfarande är väldigt fysiskt aktiv. 

– Jag har alltid sett ung ut, och känt mig yngre än åldern, men i det sista har jag velat ta vara på mina testosteronnivåer, säger William. 

Noggrann med intaget

Han har insett att dessa nivåer obevekligt minskar med åldern, och hur viktigt testosteron är för både energi och lust. 

– Och precis som det är viktigt att ha en strikt regim när det gäller träning, med regelbundna pass, gäller det samma för kosttillskott, tror William. Om du inte tar tillskottet varje dag blir effekten inte heller optimal. Han ser därför till att få regelbundna doser av T8, och tillräckligt med träning bredvid. 

Han går promenader, joggar lätt och följer olika program för att träna styrka i överkroppen:
– Jag känner mig bra, och är även aktiv tillsammans med min fru, samtidigt som han ler. 

Håll dig äventyrlig

William är ursprungligen engelsk, men har bott de senaste 40 åren i Sverige.
För att han älskar att dra på äventyr.

– Alla liv bör ju innehålla lite äventyr, säger William. Det var därför han i ungdomen reste på flera utflykter runt om i Skandinavien. Och så mötte han sin svenska fru, som han sedan delat livet med.

William är fortfarande hundra procent äventyrslysten: Nyfiken på livet och hur man får ut det mesta av sin egna kropp.

Därför vill han också rekommendera T8 till andra: 

– Speciellt för män som känner sig lite nere, och kanske sliter med libido. Jag är säker på att detta får upp ditt humör igen. Bara passa på att du tar det, och håller dig till planen!

Dagligt intag av T8 förser kroppen med zink som hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet samt magnesium och vitamin B6 som hjälper till att minska trötthet och utmattning och normal muskelfunktion. Terminalia chebula kan hjälpa till att upprätthålla en stark libido.

Prova det du med till halva priset!

Prova T8 i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.

Ingen förskottsbetalning

Inga köpförpliktelser

14 dagars ångerrätt

Gratis frakt