T8 SATTE FART PÅ SEXLIVET FÖR ARNO (64)

Arno fyller snart 64, och är singel. Men självklart vill han skaffa en partner. Och i jakten på drömkvinnan har han förstått hur viktigt det är att ta hand om testosteron, sexlust och manlighet.

Därför har han använt kosttillskottet T8 i över ett år nu – och effekten på libido har överraskat både honom och damerna.

EN GOD PARTNER FÖR DIN LIBIDO

Arno hade aldrig ätit kosttillskott tidigare i hela sitt liv, även om han varit mån om att vara aktiv och leva ett relativt hälsosamt liv.

Han är mycket ute i skog och mark och tränar cykling regelbundet.

Men med åldern märkte han att saker och ting förändrades i kroppen.

– När man blir äldre sjunker även kroppens testosteronnivåer, och jag märkte en del effekter av detta, säger han. Detta gällde speciellt på damfronten.

– Jag tyckte det var lite tråkigt. Jag vill vara en viril man som är attraktiv för damerna, och äntligen hitta en bra flickvän, skrattar Arno.

ETT ÅR MED T8

Så han gjorde en del research på nätet för att hitta sätt att hjälpa både testosteronnivåerna och sexlusten, och upptäckte kosttillskottet T8.

– Det jag fann av informationen verkade väldigt lovande, så jag beställde ett provpaket, säger Arno. Och nu har han använt T8 varje dag i över ett år.

– Det tog faktiskt ett litet tag innan jag märkte effekt, men i dag kan jag definitivt märka en förbättring både när det kommer till hur mycket energi jag har – och inte minst i min sexlust, säger han. Arno har mer ork i vardagen, och säger sig också ha fått lite extra krydda i livet.

– Jag kan verkligen rekommendera T8 till alla män som vill ha lite extra action i sin vardag, säger Arno, som tyvärr fortfarande är singel. Men kanske inte så länge till nu.

TILLSKOTTET FÖR MER LUST

Vad många tusen män som Arno upplever är att en daglig dos av T8 förser kroppen med näringsämnena zink och Terminalia chebula: zink hjälper till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet, medan Terminalia chebula kan hjälpa till att upprätthålla en stark libido.

Dessutom innehåller T8 magnesium, som kan bidra till normal energiomsättning, normal muskelfunktion och normal mental funktion – och vitamin B6, som kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

Därför är T8 en bra partner för dig som är mån om att tillfredsställa din partner. Prova själv till halva priset just nu.

*Zink hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, medan terminalia hjälper till att upprätthålla en stark sexlust.

GRATIS

FRAKT

SÄKER

BESTÄLLNING

SNABB

LEVERANS

T8 form #1

Prova T8 i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 174:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 174:- per månad (totalt 696:-).

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 174:- per månad (totalt 696:-).