Du kan upprätthålla hälsosamma testosteronnivåer

kosttillskott för män

T8 är ett naturligt kosttillskott för män – skapat för att upprätthålla hälsosamma  testosteronnivåer.

En studie på unga män från 1996 visade ett klart sammanhang mellan zink och testosteronnivå. Deltagarna fick en kost som bestod av väldigt lite zink och utvecklade gradvis en betydande zinkbrist. Samtidigt såg man att testosteronnivån i kroppen sjönk med nästan 75 procent efter 20 veckor på en kost med lite zink.

I samma studie såg man även på tillskott av zink hos äldre män. Slutsatsen var att testosteronnivåerna mer eller mindre fördubblades med hjälp av zinkintag.

Deltagarna i studien fick 459 umol (30mg) med zink. T8 innehåller 20 mg zink.

Studier har även visat att magnesiumtillskott kan bidra till att återställa testosteronnivån till det normala om du har brist på denna viktiga mineralen i kroppen. 

Och det verkar som att ju mer magnesium du har i blodet, desto högre är mängden med fritt testosteron i kroppen, bland annat enligt denna forskningsartikeln publicerad i Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis.

Terminalia Chebula bidrar till att upprätthålla en stark libido i tillägg till att bevara reproduktionsorganen. Studier visar effekt vid dagligt intag av 100 mg.

Prova T8 i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.

Ingen förskottsbetalning

Inga köpförpliktelser

14 dagars ångerrätt

Gratis frakt