Om oss

Därför utvecklade vi T8

Från mitten av 30-åren tappar alla män cirka 1 procent av testosteron per år. Många saker i kroppen förändras: Vikt, muskler och lust. Många känner sig trötta och slitna. Det är helt enkelt en typ av övergångsåldern som många människor kämpar med. Det försämrar även livskvaliteten.

Samtidigt visste våre nutrionister att detta är ett tillstånd som förebyggas med en riktig kost. Det finns många råvaror med väldigt god effekt på testosteronnivåerna. Efter en grundlig forsknings- och utvecklingsprocess resulterade detta med en kapsel som kombinerar 8 viktiga aktiva ingredienser, bland annat zink och magnesium, i en kapsel. Nu behöver du inte äta ostron och spenat varje dag utan kan hellre komplettera din kost med T8.

Idag är detta Nordens snabbast växande testosteronprodukt, som hjälper tusentals män varje månad. 

Om oss

På bara några år har Vitamail vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och kosttillskott. Vi utvecklar våra egna, unika kostprodukter skräddarsydda efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och med råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 250 000 kunder i Sverige, Norge och Finland.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt.
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll.

Hälsa rätt hem

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig. De står aldrig på en butikshylla och tappar effekt.

Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa.

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.  

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i abonnemang och faktura på kundportalen.

Logga in på kundportalen

Andre spørsmål?

Undrar du över något annat? Produktfrågor? Kritik eller beröm?

Gå til Vitamail kundservice