Jag känner mig 5 år yngre

Arturas Cepulis brukade vara full av energi och entusiasm innan han fick en komplicerad benfraktur på jobbet och blev sjukskriven. Livet förändrades dramatiskt.

46 år gammal kände han att situationen var extra tung. Det var svårt att hitta tillbaka till den gamla, energiska och positiva Arturas.

Tappade all energi

– Jag kände mig så ledsen och vaknade utmattad varje morgon, säger han uppriktigt. Allt kändes grått och han hade inget intresse för någonting. Känslor som många män kämpar med under de svåra fyrtioåren, även utan att ha varit sjukskrivna.

Men även om Arturas hade tappat all motivation och lust, fanns det fortfarande en kämpe kvar någonstans där inne. Han hade inte förlorat sig helt.

Naturligt testosterontillskott

– Jag började att tänka på hur jag skulle komma ut från den onda cirkeln, och på Facebook hade jag sett en artikel om testosterontillskottet T8 som verkade intressant, berättar Arturas.

Han började att göra en del research själv, och tog reda på att T8 bara innehåller naturliga ingredienser. Då bestämde han sig äntligen för att testa: 

– Jag tänkte till slut att jag bara måste försöka med något för att komma tillbaka till mitt normala jag, skrattar han. 

Vaknade tidigt

Redan efter en kort tid märkte han en ändring i energinivån:

– Jag började att vakna klockan 5-6 på morgonen, så som jag brukade göra förr. Samtidigt fick jag lust till att börja vara mer aktiv igen. Arbetslusten kom tillbaka, berättar Arturas entusiastiskt, som menar att hans inre energi är på full fart tillbaka. 

Nu orkar han mycket mer och allt ser ljusare ut.

Nu har livet äntligen förändrat sig igen. 

 – Efter att ha tagit T8 varje dag över en längre period, känner jag mig minst fem år yngre, ler Arturas. Detta ska han fortsätta med. Han är ju på väg tillbaka till den han var innan benfrakturen.

* Dagligt intag av T8 förser kroppen med zink som hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet samt magnesium och vitamin B6 som hjälper till att minska trötthet och utmattning och normal muskelfunktion. Terminalia chebula kan hjälpa till att upprätthålla en stark libido.

Vill du också hitta tillbaka till din energi? Beställ T8 här nedan och upplev de positiva ändringarna du med.  

GRATIS

FRAKT

SÄKER

BESTÄLLNING

SNABB

LEVERANS

T8 form #1

Prova T8 i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 174:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 174:- per månad (totalt 696:-).

Vad händer när du beställer?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 174:- per månad (totalt 696:-).

*T8 innehåller zink som bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet, samt magnesium och vitamin B6 som bidrar till att reducera trötthet och utmattning.