Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från kunder, och vi har försökt att svara efter bästa förmåga. Om det är något du funderar på som du inte hittar här, tveka inte på att kontakta oss.

Vad innehåller T8?

T8 innehåller en unik kombination av starka ingredienser såsom fenugreek, zink, magnesium, piperin, muira puama, terminalia chebula och vitamin B6.

Vem passar T8 för?

T8 är en produkt speciellt utvecklad för män i sin bästa ålder – 35 år och uppåt. Produkten har som avsikt att bidra till att upprätthålla normala testosteronnivåer i kroppen.

Hur länge behöver jag ta T8 tills jag märker effekt?

Vi rekommenderar dig att ta två kapslar varje dag i 4-6 månader för att känna av önskad effekt.

Bör man träna när man tar T8?

Styrketräning och ett sunt kosthåll är det definitivt bästa sättet att öka testosteronnivåerna på. T8 kan hjälpa till att upprätthålla den normala testosteronnivån, och produkten innehåller i stort sätt detsamma som mycket av ett sunt kosthåll gör, men ingredienserna är koncentrerade och tillgängliga i en större utsträckning.

Kan jag ta T8 om jag är allergisk?

T8 innehåller bockhornsklöver (fenugreek), en ört som kan ge korsallergi mot andra baljväxter (t. ex. jordnötter). Personer som är allergiska mot baljväxter bör därför vara försiktiga.

Är du känslig mot någon av ingredienserna du hittar i våra produkter rekommenderar vi dig att rådföra med läkare före du börjar att använda produkten.

Hur gammal behöver jag vara för att köpa T8?

Det är en åldersgräns på 18 år för beställning av alla våra produkter.

Kan jag köpa T8 i butiken?

Nej, vi säljer inte våra produkter i butik. Detta är av den enkla anledningen att vi önskar att våra kunder ska få en färsk produkt rätt hem i brevlådan, för ett bättre pris.

Kan jag ta T8 om jag går på mediciner?

Våra produkter består enbart av naturliga ingredienser, utan påvisade biverkningar för kroppen. Likväl kan vi inte garantera att vissa läkemedel inte påverkas av ingredienserna, därmed rekommenderar vi därför alla våra kunder om att rådgöra med läkare om man tar läkemedel vid ett förändrat hälsotillstånd. Var särskilt försiktig om du använder mediciner mot högt blodtryck eller för hjärt- och kärlsjukdomar.

Kan kvinnor ta T8?

T8 är en produkt för män, som bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i kroppen.

Har T8 några biverkningar?

Produkten innehåller enbart naturliga ingredienser som inte bör orsaka några biverkningar. Vi rekommenderar likväl alla våra kunder att du rådgör dig med en läkare om du är känslig för någon av ingredienserna.

Hur kontaktar jag kundtjänst?

Telefon: Ring oss på telefon 018-800 8383 (våra öppettider är mån-fre kl. 10.00-16.00)
Email: kundservice@vitamail.se
Facebook: Chatta med oss på facebook, T8 Natural Testosterone Booster

När mottar jag produkten efter beställning?

Leveransen kommer till din brevlåda inom löpet av 5-7 arbetsdagar.

Är min kundinformation säker?

Yes! Vi använder oss av en krypteringstjänst för att genomföra betalningar. Din information är dold, även för oss!

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Skicka oss gärna ett mail till våran kundtjänst: kundservice@vitamail.se. Då kan vi försäkra oss (och dig) om att ordern är registrerad, och att allt stämmer!