Äkta manlig mat som ökar testosteron!

Manlig mat är inte korv, burgare och pommes frites med bacon och ketchup. Nej, det är mat som ökar testosteronet, och ger dig kraft, energi och potens. Sjekk oppskriften!

TONFISK. Testosteron är nära kopplat till D -vitamin, som tonfisk innehåller i stora mängder, förutom att det är proteinrikt och kalorifattigt. En portion tonfisk om dagen täcker ditt behov av D -vitamin. Du kan också äta sardiner eller lax för variation. 

ÄGG. En fantastisk ingrediens när det gäller proteiner, kolesterol, D -vitamin och omega 3, som alla är testoboosters. En otroligt användbar ingrediens, som förutom att öka testosteronproduktionen också ger dig proteinerna för att bygga muskler! 

kål reduserer kvinnelige hormoner.
Kål ökar ditt testosteron.

KÅL. Alla typer kål och grönsaker som broccoli och kålrot sänker din östrogennivå, så att testosteronet blir mer effektivt. Dessa grönsaker innehåller en kemisk förening som kallas indol-3-karbinol, vilket minskar kvinnliga hormoner. Dags att ta kål på ditt östrogen!

GRANATÄPPLEN. Inte alltid lika lätt att köpa i svenska livsmedel, men granatäpplen är en otrolig källa till både antioxidanter och testosteron, och gör underverk för din blodcirkulation. Studier har också visat att testosteronnivåerna steg med 24% efter bara två veckors regelbunden konsumtion av denna färska citrusfrukt.

SPENAT. Magnesium är en viktig komponent för att bygga testosteron, eftersom det binder till testosteronet i din kropp och höjer nivåerna över tiden. Spenat är en unik källa till magnesium och har stor effekt på muskelutveckling och reproduktion. 

OSTRON. En fin och rik resurs när det gäller zink, som är ett av de viktigaste elementen för att bygga och underhålla testosteron. Dessutom innehåller ostron stora mängder protein. Ett ostron kan faktiskt innehålla så mycket som 18 gram protein och täcka hela ditt dagliga zinkbehov.  

Ostron ökar ditt testosteron
Ostron är en bra källa till testosteron och protein

BÖNOR. En mer vardaglig källa till zink, som även innehåller D-vitamin. Vita bönor, njurbönor och bakade bönor är alla bra råvaror som förser kroppen zink, i tillägg till plantbaserade proteiner som är bra för hjärtat.  

Har du inte tillgång till alla dessa råvaror, eller kanske du inte har tid eller lust till att äta det på regelbunden basis? T8 täcker din dagliga dos av både zink, magnesium och vitamin B6: Det enklaste och snabbaste sättet att upprätthålla din testosteronnivå.

Prova T8 i 60 dagar

50% RABATT – ENDAST 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.

Ingen förskottsbetalning

Inga köpförpliktelser

14 dagars ångerrätt

Gratis frakt